Primera victòria com a visitants


  • Comparteix:

Els santcugatencs sumen tres punts a Olot

Els santcugatencs sumen tres punts a Olot

El Patí Hoquei Sant Cugat supera per 1 gol a 4 l'Olot i suma el primer triomf de la temporada com a visitant. Els santcugatencs aconsegueixen sumar tres punts importants per intentar sortir de la zona de descens.

El Patí Hoquei Sant Cugat ha aconseguit un triomf vital a una pista complicada com és la de l'Olot. Els garrotxins, que acaben de pujar a la categoria, són un rival molt dur com a locals. Els santcugatencs, que ocupen la zona baixa de la taula, han demostrat una gran efectivitat de cara a porteria, i han posat un 0 a 2 al marcador a la primera part.
A la represa, els locals han fent l'1 a 2 i posaven emoció al matx, però dos gols dels vermell-i-negres han deixat sense reacció a l'Olot. Els primers tres punts com a visitants pels santcugatencs. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, satisfet amb la victòria i el joc de l'equip que l'han de portar a la zona tranquil·la de la taula.

Jordi Raga

L'equip ha d'estar a mitja taula. Amb aquest triomf, els jugadors han de guanyar en confiança.


Els vermell-i-negres rebran el Girona a la propera jornada. Divendres a tres quarts de deu del vespre (21:45h) al Pav-2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.