Salvar-se sense patir


  • Comparteix:

Plantilla del PHSC 2009-2010

Plantilla del PHSC 2009-2010

L'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) acomiada el 2009 amb una barreja d'insatisfacció pels mals resultats i de confiança en les possibilitats de l'equip. Un cop passat el Nadal, els santcugatencs tindran el repte d'allunyar-se de la part baixa de la taula i salvar la categoria.

El PHSC va començar la temporada amb una plantilla amb moltes cares noves, un fet provocat per la marxa de molts jugadors de l'equip vermell-i-negre i que es va solucionar amb una clara aposta pels jugadors de la casa. L'entrenador del PHSC, Jordi Raga, va reestructurar l'equip confeccionant una plantilla jove però amb aspiracions d'aconseguir l'ascens.

Quatre mesos després de l'inici de la Primera Catalana, el PHSC es troba molt lluny dels primers llocs de la taula i, ara mateix, el seu principal objectiu és sortir de les posicions perilloses. El jugador vermell-i-negre Roger Rossell és conscient del mal inici del seu equip, però es mostra confiat en poder superar la situació i acabar l'any situat en una zona més còmode.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Jordi Raga, en una línia semblant a la del seu jugador, tampoc es mostra satisfet amb els números de l'equip en aquestes primeres 14 jornades. Tot i això, l'entrenador reconeix que es tracta d'un any de transició en el que tots els nous jugadors de l'equip s'han d'acoblar i adaptar com equip. Raga admet que l'inici de temporada no ha estat positiu en quant als resultats obtinguts, però està content amb el joc desplegat, amb les sensacions i amb la moral dels seus homes.

El Patí Hoquei Sant Cugat va caure en una mala ratxa només començar la lliga al mes de setembre. En les sis primeres jornades només va ser capaç de sumar una victòria, encadenant cinc derrotes gairebé consecutives que el van condemnar a les últimes places de la taula. A partir d'aquí, el conjunt va reaccionar i els bons resultats van començar a arribar, aconseguint sortir de les places de descens. Tot i això, la situació de l'equip encara és delicada i viu molt a prop de la cua de la lliga. Els homes de Jordi Raga són conscients del poc marge d'error del que disposen i saben que sense regularitat la lliga es farà molt llarga.

Quan passin les festes de Nadal, l'entrenador vermell-i-negre té molt clar quin serà l'objectiu del PHSC. L'equip està obligat a mantenir la categoria i intentar acabar el més amunt possible. Jordi Raga creu que hi ha equip per evitar el descens sense patir.

El PHSC tornarà a la competició el 10 de gener a la complicada pista del Bigues i Riells, quart classificat de la lliga. Sens dubte, un partit incòmode per tractar d'iniciar una bona ratxa de resultats, però al mateix temps una bona oportunitat per demostrar el potencial de l'equip santcugatenc. Després dels biguetans, el mes de gener depara dos enfrontaments crucials per als santcugatencs. El primer contra el GEIEC i el segon contra l'Arenys de Munt, tots dos rivals de la part mitja de la taula. Precisament la zona que el PHSC espera ocupar a final de temporada.

REPORTATGE PHSC MASCULÍ

Escolta aquest reportatge.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.