'Alcorconazo' al PAV-2

Les santcugatenques no han pogut amb les madrilenyes

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd per 3 gols a 5 davant l'Alcorcón en la jornada 18 de l'OK Lliga. La falta d'intensitat en algunes fases del partit provoca una nova derrota de les santcugatenques, que continuen a la mitja taula de l'OK Lliga.

El matx ha començat amb un ritme molt alt, amb un gol per cada equip, possant el marcador en empat a un gol quan només s'havia disputat un minut. Però les madrilenyes s'han mostrat molt encertades en atac i en set minuts han sentenciat el partit deixant el lluminós en 1 gol a 4 al descans.

A la segona meitat les santcugatenques han escurçat distàncies amb un gol de Blanca Soldevila als 30 segons de la represa. Però al tres minuts l'Alcorcón, ha aconseguit el cinquè gol, fent inútil el 3 a 5 d'Amaya Gutiérrez. Tot i que les santcugatenques han apretat en els darrers minuts no han pogut igualar el marcador.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que la diferència de les seves jugadores respecte les rivals ha condicionat el partit.

Jordi Raga

Físicament les rivals eren més fortes. Per contrarestar-ho hauriem d'haver jugat més com un equip i no ho hem fet.

La propera setmana el Patí Hoquei Sant Cugat descansa.