Acaben en setena posició


  • Comparteix:

Bon paper al Campionat de Catalunya

Bon paper al Campionat de Catalunya

L'aleví B del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya per 2 gols a 1 el Caldes B i finalitza en setena posició al Campionat de Catalunya disputat a Centelles. El gol del triomf ha arribat a falta de 20 segons per a la finalització del matx.

Els vermell-i-negres es jugaven la setena plaça del Campionat de Catalunya aleví contra el Caldes B. Precisament el Caldes B s'ha avançat en el marcador, però a 20 segons pel descans el PHSC ha aconseguit l'empat a 1. A la represa, els santcugatencs han intentat aconseguir el gol per tots els mitjans i no ha estat fins als últims 20 segons que un penal, els ha permès fer el 2 a 1 i aconseguir el triomf. L'entrenador del conjunt aleví del PHSC, Francesc Colomer, creu que és un resultat molt positiu per al club.

Francesc Colomer

Estem molt contents, perquè portar un equip de primer any al Campionat de Catalunya demostra que les coses s'han fet bé. És un premi.




Els santcugatencs són l'únic conjunt de primer any dels vuit finalistes del campionat. Això demostra la bona tasca que realitza el club amb les categories inferiors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.