Mor Roger Sampere, un dels ideòlegs esportius del PHSC


  • Comparteix:

Imatge de Roger Sampere (www.phcsantcugat.com)

Imatge de Roger Sampere (www.phcsantcugat.com)

L'exdirectiu del Patí Hoquei Sant Cugat i exjugador de bàsquet, Roger Sampere Mas, va morir el passat dissabte a l'edat de 59 anys, víctima d'una llarga malaltia. Sampere va pertànyer a la directiva del Patí Hoquei Sant Cugat des de 1995 fins el 2003 i va ser qui va modernitzar el club en l'àmbit esportiu.

Roger Sampere Mas va estar vuit anys a la directiva del Patí Hoquei Sant Cugat, on va ser un dels homes clau en la millora de la vessant esportiva de l'entitat. Sampere va aportar els seus coneixements com a jugador i com a entrenador de bàsquet en equips com el Mollet, el Pineda i el Joventut i els va aplicar al Patí Hoquei Sant Cugat.

Antoni Pérez, expresident del Patí Hoquei Sant Cugat, amb qui Sampere va compartir moltes hores de feina, comenta el paper destacat de Roger Sampere en la història del club.

Antoni Pérez

Havia estat un esportista i entrenador d'elit. Ho vam aprofitar perquè agafés les regnes de la direcció esportiva del PHSC.


Un altre dels que va compartir directiva amb Roger Sampere és el vicepresident del club i president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, que destaca la modernització dels mètodes esportius per part de Sampere.

Ignasi Bassó

Va aconseguir que es fessin tres entrenaments per setmana i va muntar l'escola d'hoquei patins. Vam creure en el seu missatge i és el que fem ara.




Els que el coneixien han destacat el gran treball de Roger Sampere, un apassionat de l'esport i un dels homes importants en la història del Patí Hoquei Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.