S'acomiaden de la seva afició amb derrota

El PHSC ha perdut 2 a 6 dabant el Gijón

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 2 gols a 6 en l'últim matx de la temporada com a local davant el Biesca Gijón. El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, no es mostra massa satisfet amb el paper que les seves jugadores han fet en el segon temps de partit.

Les vermell-i-negres han començat el partit guanyant i han aconseguit arribar al descans amb un aventatge de 2 gols a 1. Els problemes han arribat a la represa. Les asturianes han sortit més fortes en l'atac i han dominat pràcticament els 20 minuts restants de joc. A partir d'aquí la remuntada i golejada per part de l'equip visitant ha estat qüestió de minuts. Al final, el vigent campió d'Europa, ha sortit del Pav 2 de la Rambla del Celler amb un contundent 2 a 6.
El tècnic del PHSC, Jordi Raga, analitza el paper del seu conjunt en l'últim matx de la temporada com a local.

Jordi Raga

La primera part bé però la segona molt malament. Ens hem anat de la pista, no hem fet res.

La setmana que ve les vermell-i-negres disputen l'últim enfrontament de l'Ok Lliga femenina a la pista del Cerdanyola, conjunt que s'ha proclamat campió de lliga.