El júnior del PHSC, al Torneig Internacional de base del Reus Deportiu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

El conjunt júnior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat participa des d'avui i fins diumenge en l'11a edició del Torneig Internacional de base del Reus Deportiu. En total seran 48 equips repartits entre onze categories i amb presència d'equips italians, gallecs, asturians i de la resta de Catalunya.

El club santcugatenc participa en un dels torneigs de base que s'han convertit ja en un clàssic de la pretemporada. Enguany el Torneig Internacional de base del Reus Deportiu arriba a la seva 11a edició i compta amb un cartell de luxe. El mateix Reus Deportiu presenta 20 equips entre totes les categories. També es compta entre d'altres amb la presència del Vic, el Noia o el conjunt italià del Villa d'Oro de Mòdena, el Compañía de Maria d'A Corunya o el FM Oviedo Roller.

El conjunt júnior del Patí Hoquei Sant Cugat debuta dissabte a les deu del matí contra el Reus Deportiu. El director esportiu del júnior del PHSC, Jordi Raga, creu que els seus jugadors arriben una mica justos de forces després d'una dura pretemporda.

Jordi Raga

Anem amb alguns juvenils per suplir les lesions de jugadors importants.


El conjunt entrenat aquest any per Marc Comalat disputarà dos partits més. El mateix dissabte a tres quarts de cinc de la tarda contra el Vic i diumenge a tres quarts d'onze del matí contra el Noia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.