El PHSC debuta a casa amb una gran golejada


  • Comparteix:

Els nois de Jordi Raga superen amb nota el primer partit a casa

Els nois de Jordi Raga superen amb nota el primer partit a casa

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya per 10 gols a 1 el Barcino en el segon partit de la Primera Catalana disputat ahir divendres al PAV-2 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs fan un gran partit i mostren la seva superioritat sobre la pista sobre un Barcino que no ha tingut opció de guanyar el partit en cap moment.

Els vermell-i-negres han demostrat que són un equip a tenir en compte aquesta temporada. Els santcugatencs han aconseguit una golejada a favor davant un dels equips nouvinguts a la categoria i mostrant quin ha de ser el camí a seguir aquesta temporada.

Contra un CT Barcino molt fluix, els homes de Jordi Raga han deixat el partit gairebé sentenciat en un primer temps que ha finalitzat amb 4 gols a 1. A la represa, els santcugatencs han intensificat el seu domini aconseguint sis gols més i deixant el marcador en el 10 a 1 final. Marco Aguarón amb cinc gols, Pablo Soler amb tres i Adrià Pinto i Pol Carulla amb un gol cadascú han estat els golejadors.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que els seus homes han fet un gran treball i han demostrat que qui vulgui guanyar al PAV-2 haurà de suar de valent.

Jordi Raga

A casa l'equip que vingui s'ho haurà de treballar per guanyar-nos. El rival era un incògnita per nosaltres.



Segona victòria consecutiva pels santcugatencs que han anotat 15 gols i només han encaixat cinc. La propera setmana visiten la complicada pista del Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.