Aguarón i Aceituno, medalla de bronze a l'Europeu sub-20


  • Comparteix:

Aguarón i Aceituno, tercers a l'Europeu sub-20

Aguarón i Aceituno, tercers a l'Europeu sub-20

Els santcugatencs Luís Aceituno i Pablo Aguarón aconsegueixen la medalla de bronze amb la selecció espanyola a l'europeu sub-20 d'hoquei patins. El combinat espanyol guanya a França per 3 gols a 1 a la final de consolació amb gol d'Aguarón.

Després de quedar-se a les portes de la final, la selecció espanyola sub 20 ha aconseguit l'objectiu de pujar al podi. Els santcugatencs Luís Aceituno i Pablo Aguarón s'han penjat la medalla de bronze a l'Europeu sub-20 després de superar França per 3 gols a 1. El partit ha començat malament pel combinat espanyol que ha rebut el primer gol en contra a l'inici del matx. Abans d'acabar el primer període, Terns aconseguia l'empat a 1. A la represa, un gol del santcugatenc Aguarón i un altre de Rubén han sentenciat el matx. Aguarón i Aceituno tornen cap a la nostra ciutat amb un tercer lloc a l'Europeu sub-20.

El santcugatenc Pablo Aguarón es mostra satisfet amb el tercer lloc tot i que assegura que treballaran per aconseguir l'or en el proper campionat.

Pablo Aguarón

No sempre es pot guanyar però està bé el tercer lloc. Seguirem lluitant per assolir el títol.




La selecció de Portugal ha estat qui s'ha endut l'or després de guanyar a Itàlia per 2 gols a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.