S'acaben els adjectius

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'imposa a la pista del Caldes (3-5) i suma un nou triomf que el consolida com a líder del grup B de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han estat molt ben plantats i no han donat opció als rivals, que han maquillat el resultat en el tram final.

Nou triomf del PHSC. Aquest cop davant un Caldes que només ha pogut plantar cara a la primera part, quan ha aconseguit igualar el gol inicial del santcugatencs. Abans del descans però, els vermell-i-negres han tornar a avançar-se i a la segona part han arribat a tenir un avantatge de tres gols (1-4). Això ha permès el tècnic Jordi Raga donar minuts als més joves, que han estat a l'altura. Amb el 2 a 5 en el marcador, una falta en contra ha servit perquè els locals marquessin el tercer gol.

El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, lloa la tasca feta pels seus jugadors.

Jordi Raga

Penso que estem molt motivats i ben col·locats a la pista. Tots els jugadors estan molt bé.

La propera setmana intentaran allargar la impecable trajectòria contra el GEiEG, que aquesta jornada ha empatat a 4 contra el Sant Celoni i es manté a la zona mitja de la taula.