Els darrers minuts condemnen el Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau (2-6) a casa contra el CP Alcorcón. Malgrat la gran diferència en el marcador, el matx ha estat igualat durant pràcticament tots els minuts. Només en els darrers sis les visitants han pogut ampliar les distàncies, després que les santcugatenques empatessin el partit.

Les jugadores de Jordi Raga no han pogut vèncer l'Alcorcón i veuen com el descens és cada vegada més a prop. El partit contra les madrilenyes servia també de prova per la fase final del campionat, on jugaran partits vitals contra els rivals directes per mantenir la categoria, i tot i que la diferència final ha estat molt àmplia, les sensacions han estat positives. De fet, a falta de sis minuts les santcugatenques empataven a dos el matx, tot i que a partir d'aquell moment les visitants han imposat la seva efectivitat i han aprofitat les opcions de gol per anotar-ne fins a quatre més. La igualtat mostrada a la primera meitat i durant els quinze primers minuts de la segona no ha pogut fer valer un resultat que permetés a les vermell-i-negres puntuar. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, ha destacat la manca d'intensitat després d'aconseguir l'empat.

Jordi Raga

Ens ha costat molt fer l'empat i una vegada l'hem fet hem pensat que el partit estava fet


Amb aquest resultat les santcugatenques es mantenen penúltimes de l'OK Lliga amb dotze punts. Malgrat estar en posicions de descens, la salvació és encara matemàticament possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.