Pablo Aguarón disputarà el Mundial sub 20


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pablo Aguarón

Imatge d'arxiu de Pablo Aguarón

El santcugatenc Pablo Aguarón ha estat convocat amb la selecció espanyola per la fase final del Mundial sub 20 que es disputarà al setembre a Portugal. El combinat estatal és l'actual campió del món i va ser bronze a l'Europeu disputat l'any passat.

Ja fa tres setmanes que Aguarón i els seus companys van començar la preparació i a partir d'ara s'entrenaran els cinc dies de la setmana per preparar-se pel Mundial sus 20 que de l'11 al 17 de setembre es disputarà a la ciutat portuguesa de Barcelos.
El combinat estatal està entre els favorits per assolir la victòria final tot i que Pablo Aguarón considera que Portugal, actual campiona d'Europa i subcampiona del món, és la principal favorita al jugar com a local.

Pablo Aguaron

Argentina, Xile, Alemanya i sobretot Portugal, que està molt forta i amb ganes, són els favorits. Però som els campions i anem a defensar el títol aconseguit a Bassano (2009).



Aguarón i els seus companys han estat enquadrats en el mateix grup que Colombia i Suïssa, dues seleccions a priori més febles però que segur no posaran les coses fàcils als homes de Josep Ordeig.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.