El Vilanova allarga la mala ratxa del Patí Hoquei femení


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat femení suma la quarta derrota consecutiva (0-2) a l'OK lliga femenina contra el Vilanova. La falta de punteria ha condemnat les santcugatenques que són últimes a la classificació. El primer gol visitant l'ha fet l'ex jugadora vermell-i-negre, Paula Torner, que tornava a Sant Cugat després de jugar-hi dues temporades.

Quatre partits i quatre derrotes del Patí Hoquei Sant Cugat que no troba la manera de puntuar en l'OK lliga femenina. La mala situació a la taula de les vermell-i-negres però, no concorda amb el bon joc i la bona actitud de les noies del PHSC que estan pagant cara la falta de punteria. L'entrenador santcugatenc, Francesc Colomer, creu que ha faltat creure amb el gol.

Francesc Colomer

Possiblement ha faltat la fe de cara el gol. Hem fet quatre o cinc pals i elles en un contraatc ens han fet el primer.




Les jugadores del Patí Hoquei han sortit amb molt atreviment i molt agosarades en atac i en el primers minuts han estat les clares dominadores del partit. A mesura que passaven els minuts i el gol no arribava, el Vilanova ha crescut i ha començat a generar ocasions.

Ja en la segona part, la exjugadora del PHSC, Paula Torner, que tornava després d'haver jugat dues temporades a l'entitat santcugatenca, feia el 0-1 i ja a les acaballes, Esther Nadal sentenciava fent el 0-2 definitiu. El Patí Hoquei és avantpenúltim a l'OK Lliga femenina i la setmana que ve rep al Reus Deportiu, equip que tampoc ha puntuat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.