Pablo Aguarón estarà un mínim de tres mesos de baixa per fractura de peroné


  • Comparteix:

Aguarón va ser homenatjat el passat cap de setmana

Aguarón va ser homenatjat el passat cap de setmana

El jugador santcugatenc del CP Vilafranca Pablo Aguarón s'acomiada durant tres mesos de la Primera Divisió d'hoquei patins després de fracturar-se el peroné tot sol durant l'entrenament de dimarts passat. Aguarón, que va passar dijous pel quiròfan, reconeix a Cugat.cat que és un cop dur haver-se lesionat.

Aguarón ha explicat que va lesionar-se per culpa dels tacs dels seus patins, que estrenava en aquell entrenament. Encara sense estar habituat a patinar amb els nous frens va quedar-se enganxat a la pista i alhora de canviar de direcció va fracturar-se el peroné de la cama esquerra. El jugador va ser operat al cap de dos dies i no reapareixerà com a mínim fins al març. Aguarón agraeix el suport rebut per la gent de l'hoquei patins, però reconeix que la lesió arriba en el pitjor moment.

Pablo Aguarón

M'ha animat molt la gent del club i de Sant Cugat. Ho he assimilat, però ens agafa en un bon moment de forma. És un contratemps.



En el partit del passat cap de setmana corresponent a la vuitena jornada de la Primera Divisió entre el CP Vilafranca i el AC Órdenes gallec, el seu club el va homenatjar a l'inici del matx que va acabar amb triomf vilafranquí. El CP Vilafranca se situa en cinquena posició amb 15 punts, a un del Tordera, que és quart i ocupa l'última plaça d'ascens a l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.