El Patí Hoquei Sant Cugat vol apropar-se encara més a l'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Vic B a la penúltima jornada de la Lliga Catalana. Els santcugatencs reben un Vic B que necessita la victòria si vol continuar amb opcions de lluitar per l'ascens. Els santcugatencs estan empatats a punts al capdavant de la classificació amb el FC Barcelona B, i només el 'gol average' a favor dóna el lideratge a un conjunt blaugrana, que encara no ha decidit si accedirà a l'ascens de categoria en cas d'aconseguir-lo.

El santcugatencs van donar un pas de gegant la passada jornada amb la victòria sobre el Juneda (7-3) combinada amb l'empat de l'Arenys de Munt a casa contra el GEiEG B (3-3). Una victòria que va situar els vermell-i-negres colíders empatats a punts amb el FC Barcelona B, que no va jugar el seu partit contra el Cerdanyola per tenir la majoria de jugadors disputant el campionat d'Espanya júnior. Els resultats van fer que els santcugatencs superessin l'Arenys de Munt a la classificació i s'igualessin amb els blaugranes, que encara estan a l'espera de si la Federació Catalana els sancionarà amb un punt per haver suspès el matx.

Queden dos partits i en el d'aquest dissabte contra el Vic B, els santcugatencs poden afiançar el seu colideratge i treure definitivament el Vic B de la lluita per l'ascens. El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, comenta com es presenta la lluita per l'ascens.

Jordi Raga

Nosaltres intentarem guanyar-ho tot i esperar a veure que passa. Els altres han punxat i nosaltres hem de seguir igual.


El matx entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Vic B es disputa aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre al pav2 de la rambla del Celler. Jordi Raga compta amb tota la plantilla per disputar aquest important partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.