El femení del Patí Hoquei Sant Cugat, mancat de sort, perd el partit davant l'Igualada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) perd (6-1) al pavelló de Les Comes davant l'Igualada el partit pendent, corresponent a la 22a jornada de l'OK Lliga. Amb la derrota davant les igualadines, el conjunt de Francesc Colomer té per endavant quatre finals més per intentar salvar la categoria, la primera aquest diumenge a casa davant l'Arenys de Munt.

La primera part ha finalitzat amb avantatge per a les locals (3-1). L'Igualada s'ha avançat i Judit Navarro s'ha encarregat de neutralitzar aquest gol per part santcugatenca. La sort ha donat l'esquena a les de Francesc Colomer, que han estavellat tres pilotes al pal. A la represa, el PHCSC ha lluitat pel partit. Ha avançat línies però la contra de les igualadines ha estat letal i ha acabat de sentenciar el matx.

Aquest diumenge a la una del migdia, el conjunt femení afronta una nova final, aquesta vegada, a casa davant l'Arenys de Munt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.