El PHCSC organitza un campus de Nadal del 2 al 4 de gener


  • Comparteix:

Ramón Gascón i Eloi Gaspar, directors del Campus de Nadal del PHSC

Ramón Gascón i Eloi Gaspar, directors del Campus de Nadal del PHSC

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha preparat unes vacances de Nadal plenes d'hoquei patins amb el seu campus que tindrà lloc del 2 al 4 de gener. El campus, organitzat pels jugadors del sènior vermell-i-negre Ramón Gascón i Eloy Gaspar, comptarà amb la col·laboració del Club Muntanyenc i combinarà les activitats pròpies de l'hoquei patins amb d'altres d'esbarjo.

Enguany el Campus de Nadal del Patí Hoquei Sant Cugat tindrà el pav 2 per poder desenvolupar les activitats enfocades a l'hoquei. Però a més d'aquesta instal·lació, el participants també en faran ús del rocòdrom per activitats d'iniciació a l'escalada a càrrec del Club Muntanyenc Sant Cugat i de les piscines municipals, a més d'una sortida en bicicleta.

Pel que fa a la tecnificació de l'hoquei, l'objectiu principal és iniciar en els bons hàbits d'entrenament i centrar-se en la coordinació, el patinatge, la posició de la pista i la porteria. També es treballarà la dinàmica d'equip i la importància del grup. Un dels directors del campus, Ramón Gascón, destaca per damunt de tot el treball específic que es farà sobre certs aspectes de l'hoquei patins.

Ramón Gascón

La coordinació amb el patins i l'stick, situacions a davant porteria són els aspectes que principalment treballem en aquest campus.


El campus s'organitza a partir de diferents preus i horaris, amb la possibilitat de contractar el servei de menjador i horari de tarda fins a les cinc, obrint les porter a tres quarts de nou del matí. Les edats dels participants oscil·len entre els set i els 16 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.