El femení del Patí Hoquei guanya còmodament a la pista de l'Arenys de Munt


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat lidera la Nacional Catalana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat lidera la Nacional Catalana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya (1-5) contra el CP Arenys de Munt a la 8a jornada de Nacional Catalana. Les santcugatenques han sentenciat el matx en el primer temps aconseguint quatre gols i continuen al capdavant de la classificació amb un ple de victòries.

Maria Rosa Tamburini en dues ocasions i Blanca Soldevila, Anna Espriu i Elisenda Gassó han estat les golejadores santcugatenques en un matx que han tingut controlat en tot moment contra un Arenys de Munt que està a la part baixa de la classificació. El primer temps ha deixat el partit vist per sentència per a les noies de Robert Rué que han acabat amb un 1 a 4 favorable i clara superioritat a la pista davant un Arenys que ha intentat portar un ritme de joc lent sense èxit. En el segon temps, les visitants han ampliat l'avantatge amb un gol més certificant la victòria, vuitena de la temporada en vuit partits.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Robert Rué, qualifica d'inmillorable l'inici de temporada santcugatenc.

Robert Rué

Els resultats són inmillorables i crec que si tot continua igual podem estar allà dalt al final de temporada.


Ara s'atura la competició i el següent partit de les santcugatenques, que són líders en solitari de la Nacional Catalana, serà el 12 de gener a casa contra el Sant Feliu de Codines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.