El CP Taradell s'emporta un punt del pav 2 davant un Patí Hoquei espès


  • Comparteix:

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata a dos (2-2) contra el CP Taradell a la 8a jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han acusat la falta d'encert davant un rival que no havia sumat cap punt encara i que ha posat les coses molt difícils als vermell-i-negres, remuntant el gol inicial de Pol Carulla. Amb aquest empat els santcugatencs es queden quarts a la classificació.

Tot i la classificació del CP Taradell, el conjunt d'Osona ha donat molts problemes als santcugatencs que s'han vist sorpresos per dos gols que han posat el partit molt coll amunt per als santcugatencs. Els de Jordi Raga s'han avançat amb un gol de Pol Carulla. Semblava que el partit estava encarrilat però els visitants han empatat i han igualat el marcador i el joc, passant a no tenir un clar dominador.

En el segon temps, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica amb la que ha finalitzat el primer temps i fins i tot el CP Taradell s'ha posat per endavant en el marcador amb un gol de fora l'àrea. Els nervis s'han instal·lat en els locals durants uns minuts, amb els santcugatencs veient-se superats pels cuers que encara no havien sumat cap punt. La tranquil·litat ha tornat en el moment en que Pablo Aguarón ha transformat un penal i els santcugatencs s'han llençat a l'atac en busca del gol de la victòria que no ha arribat finalment.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que els rivals no són tan fluixos com marca la classificació i pensa que el seu equip ha tingut mala sort.

Jordi Raga

Ha estat inesperat l'empat tot i que ells sempre han perdut amb el marcador molt ajustat. No hem estat molt fins, però encara queda molta lliga.


Amb l'empat els santcugatencs es col·loquen quarts i a falta de tres jornades pel final de la primera volta, estan de moment fora dels llocs que donen dret a disputar la Copa del Príncep. La competició s'atura fins a la segona setmana de gener, quan visitaran el CP Tordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.