Cristina Elié ocuparà la porteria d'un Patí Hoquei que continua buscant reforços


  • Comparteix:

Cristina Elié ja és la nova portera del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Font: PHCSC

Cristina Elié ja és la nova portera del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Font: PHCSC

El projecte 2013-2014 del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat va agafant forma i ja hi ha una nova ocupant a la seva porteria, la badalonina Cristina Elié. Amb 21 anys i procedent del Vilanova d'OK Lliga, el seu nou tècnic, Pep Mateo, destaca la seva agilitat i corpulència, a més del seu marge de millora a causa de la seva joventut.

La nova jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat és de Badalona i té experiència defensant les porteries de l'Sferic Terrassa, el Piera, el Girona, l'Arenys de Munt i el Vilanova. Malgrat la seva joventut, ha jugat tres temporades a l'OK Lliga i en el darrer any amb el Vilanova va tenir unes actuacions molt destacades com comenta el tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Pep Mateo.

Pep Mateo

Malgrat ser jove ha viscut en molts equips d'OK Lliga. L'he vist en molts partits i crec que ha salvat el seu equip. És molt corpulenta, però molt àgil amb els braços.


Amb la baixa de Mercè Baquè coberta amb Cristina Elié, el conjunt vermell-i-negre continua buscant reforços de garanties que supleixin Elisenda Gassó i Carmina Tamburini, que per motius laborals la temporada vinent jugarà en el segon equip santcugatenc. L'equip de Pep Mateo espera confirmar almenys dos fitxatges més en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.