Quart lloc final


  • Comparteix:

El juvenil masculí del Junior finalitza quart al campionat d'Espanya d'hoquei sala disputat a Madrid. Els santcugatencs perden la final de consolació davant l'Egara per 1 gol a 4. Els blau-i-negres tanquen la temporada de sala amb un subcampionat català i la quarta plaça a l'Estatal.

El Junior ha perdut partits vitals a l'Estatal i els errors es paguen molt cars. L'inici del campionat ja va ser força decepcionant amb un 6 a 2 davant l'Atlètic. Els altres dos partits de la primera fase es van guanyar (7 a 2 el San Vicente i 4 a 2 el Club de Campo). D'aquesta manera s'arribava a les semifinals on esperava la Complutense, amfitrió. Els madrilenys van superar els santcugatencs per un contundent 5 a 2. Amb aquest marcador, només quedava un objectiu: la medalla de bronze.

Finalment, nova desfeta davant l'Egara per 1 a 4 i la quarta plaça com a resultat final. Els santcugatencs tanquen la temporada de sala amb un subcampionat de Catalunya i aquest quart lloc a l'Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.