Doble victòria santcugatenca al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els equips juvenils d'hoquei sala del Junior han debutat amb victòria al Campionat de Catalunya. El conjunt femení ha vençut (5-2) l'Egara i el masculí (5-3) contra el FC Barcelona. La setmana que ve, les noies jugaran contra el RC Polo i els nois contra l'Egara.

Les jugadores de Narcís Ventalló, que s'han trobat amb més dificultats de les que s'esperaven, han completat un bon partit que les ha permés sumar la primera victòria del torneig.

El tècnic del conjunt juvenil femení del Junior, Narcís Ventalló, assegura que amb el resultat d'aquesta jornada han aconseguit la meitat del seu objectiu, que és sumar dues victòries en la fase prèvia.

Narcís Ventalló

El nostre objectiu és guanyar com a mínim dos partits. El que hem de fer ara, és guanyar el Polo que és el proper partit.



Pel que fa als nois, els blau-i-negres han derrotat (5-3) el FC Barcelona en la primera jornada del Campionat de Catalunya masculí.
Amb aquests resultats els dos juvenils santcugatencs sumen el primer triomf del Campionat de Catalunya. La propea jornada, el femení s'enfronta al RC Polo i el masculí a l'Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.