Remuntada i medalla

Imatde d'arxiu

El juvenil masculí d'hoquei sala del Junior s'emporta la medalla de bronze del campionat d'Espanya després d'una gran remuntada. Els de Fede González han superat el CD Complutense de Madrid (3-2) després que els madrilenys s'haguessin avançat per dos gols en el marcador. L'equip femení ha finalitzat quart després de perdre a la tanda de penals davant el Complutense en un matx que finalitzava (2-2) en el temps reglamentari.

Malgrat la decepció de dissabte per la derrota a semifinals davant l'Atlètic Terrassa, el conjunt juvenil masculí del Junior marxa amb bon gust de boca del campionat d'Espanya. El partit ha tingut un guió clar: els jugadors de la Complutense tancats en defensa i els santcugatencs movent la pilota ràpid per tal de trobar opcions. La primera part ha acabat amb empat a zero, i ha estat al segon temps quan han arribat els cinc gols. No obstant, han estat els madrilenys els que han anotat dos gols a través de dos contraatacs. La reacció santcugatenca ha arribat a falta de 15 minuts amb tres gols que han donat el triomf a l'equip santcugatenc.

El tècnic del Junior, Fede González, es mostra satisfet pel triomf, però lamenta la derrota en semifinals.

Fede González

Estem contents pel resultat però ens queda mal sabor de boca per la derrota d'ahir.

Una medalla de bronze per l'equip del Junior en el campionat d'Espanya d'hoquei sala. L'equip femení no ha tingut la mateixa sort i ha finalitzat quart després de perdre a la tanda de penals. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Narcís Ventalló, creu que l'equip ha assolit els objectius que s'havia marcat a l'Estatal.

Narcís Ventalló

L'objectiu inicial era arribar a les semifinals i ho hem aconseguit.

Les santcugatenques igualen la quarta plaça aconseguida la temporada passada en aquesta competició.