Còmodes triomfs de Catalunya, Madrid i Andalusia a l'inici de l'Estatal sub16


  • Comparteix:

La selecció catalana, líder a la primera jornada

La selecció catalana, líder a la primera jornada

Les seleccions de Catalunya i Madrid inicien el seu pas pel Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques sub16 demostrant la seva superioritat i apallissant la Comunitat Valenciana i Cantàbria tant en masculí com en femení. Els dos màxims aspirants al títol han golejat els seus rivals en un campionat que ha començat aquest dijous a les instal·lacions del Junior. Les seleccions andaluses també han guanyat els seus respectius partits, contra l'Aragó els nois i contra Euskadi les noies.

Primer dia de competició a les instal·lacions del Junior sense sorpreses. La selecció catalana, aspirant a destronar l'actual campió, Madrid, ha obert la competició apallissant la Comunitat Valenciana en categoria masculina (5-0) i femenina (6-0). Ambdós partits han comptat amb la participació de jugadors del Junior. Al segon torn de partits han fet aparició els conjunts madrilenys, que no s'han quedat curts i han passat per sobre de les seleccions de Cantàbria tant en nois (5-2) com en noies (6-2). L'altre triomfador de la jornada inaugural ha estat Andalusia. La selecció masculina ha començat a dibuixar la bona actuació andalusa superant amb autoritat l'Aragó (5-0), mentre que la femenina ha assolit un triomf més ajustat però també s'ha endut el primer partit, en el seu cas contra Euskadi (0-2).

Aquests resultats deixen líders Catalunya en el grup A masculí i Madrid en el grup B, mentre que el grup únic femení el lidera Catalunya per major renda de gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.