El CAR potenciarà la unió d'empresa i esport amb un parc tecnològic de 71.100 metres quadrats


Temes relacionats

Col·locada la primera pedra per convertir el CAR en un referent mundial (13/des/08)


  • Comparteix:

Col·locació de la primera pedra de l'ampliació del CAR

Col·locació de la primera pedra de l'ampliació del CAR

El Centre d'Alt Rendiment (CAR), ubicat a la nostra ciutat, comptarà amb un parc tecnològic de l'esport. L'objectiu és facilitar les sinèrgies entre l'empresa, la tecnologia i el món de l'esport. El nou equipament comptarà amb un centre de negocis, un d'innovació i tecnologia, una clínica especialitzada, un recinte firal, una escola de negocis, una residència per a esportistes i diverses oficines per allotjar organismes internacionals i seus de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat.

L'EsportParc Internacional, nom que rebrà el futur equipament, té com a principal funció potenciar la competitivitat del món esportiu i empresarial català per convertir-se en una referència mundial. Aquest projecte pioner neix al voltant de l'ampliació del CAR amb un nou mòdul que es va començar a construir el desembre passat i que vol dotar l'equipament de millors instal·lacions i més tecnologia aplicada a l'esport.

Així ho ha dit el vicepresident del govern, Josep Lluís Carod-Rovira.

Josep Lluís Carod-Rovira

El que es vol és que d'acord amb les línies que s'han anat preparant pugui anar creixent un parc empresarial vinculat al sector de l'esport.


La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, va remarcar la necessitat d'incorporar l'última tecnologia a aquest tipus d'instal·lacions per convertir-les en un equipament de referència.

Anna Pruna

Pensem que ha de ser un 'tecnoCAR'. Les prestacions tecnològiques han de ser les millors possibles.


El parc tecnològic vol donar un nou impuls a l'economia catalana a través de l'esport i la innovació. És per això que l'equipament comptarà amb 71.100 metres quadrats per allotjar un centre de negocis per empreses del sector, un d'innovació i tecnologia, una clínica especialitzada en esport i salut, cinc pistes indoor que es poden reconvertir en un recite firal, una escola de negocis aplicada al món de l'esport, una residència per a esportistes i diverses oficines per a organismes internacionals i seus de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.