Una pedrada rebenta la porta principal del Pav-1


  • Comparteix:

Interior del vestíbul del Pav-1

Interior del vestíbul del Pav-1

Una pedra de 'considerables dimensions' ha esmicolat la porta principal del PAV-1, a la Rambla de Jaume Sàbat, segons ha informat a Cugat.cat la Policia Municipal, que desvincula aquesta acció de les celebracions del partit Barça-Madrid. Una dotació dels Mossos d'Esquadra i una patrulla de la Policia Local s'han personat al lloc dels fets per encintar la zona i registrar l'acte de danys. El personal de neteja del pavelló ha vist una persona circulant per la zona, però els cossos policials no han identificat ningú, encara, com autor dels fets.

Al voltant de les vuit del matí, la Policia Local ha estat avisada que la porta principal del PAV-1, formada per dues fulles de vidre, estava destrossada. A l'interior del vestíbul s'ha trobat una pedra de 'considerables dimensions', segons paraules del cos policial.

Segons fonts policials, alguns treballadors del pavelló i el personal de neteja han vist una persona circulant per la zona, tot i que no han observat cap individu com a autor dels fets.

La Policia Local no relaciona el llançament d'aquesta pedra amb les celebracions de matinada dels aficionats del Barça que han provocat altres incidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.