La nova Escola de Karate Sant Cugat prepara les primeres competicions


  • Comparteix:

La nova escola de karate Sant Cugat vol organitzar el Campionat de Catalunya infantil al pavelló de la Rambla del Celler. L'enitat local, que s'entrena des de fa un mes a les instal·lacions municipals, compta amb 60 socis en la seva primera temporada.

L'Escola de Karate Sant Cugat prepara ja les primeres competicions per aquesta temporada. L'entitat que presideix Miquel Vega planeja organitzar un memorial infantil a l'Hospitalet del Llobregat, tot i que encara no està confirmada la data.
D'altra banda, Vega va explicar ahir a ràdio Sant Cugat, que l'Escola de Karate Sant Cugat pretén organitzar el Campionat de Catalunya infantil d'enguany a la Rambla del Celler.

Miquel Vega

Volem organitzar un Campionat de Catalunya per nens aquí a Sant Cugat. De totes maneres encara no tenim data perquè ens hem de posar d'acord amb el pavelló per la data.


L'Escola karate Sant Cugat, que s'entrena al pavelló poliesportiu de la Rambla del Celler des de principis de temporada, compta ja amb 60 socis. Vega destaca la bona progressió que està tenint l'entitat des que s'entrenen a les intal·lacions locals, i reitera que el seu objectiu és fomentar el karate a Sant Cugat.

Miquel Vera

No tenim ànim de lucre, el que volem és practicar i fomentar el karate. La progressió que estem tenint des que entrenem al pavelló és molt bona, està venint molta gent.


Ara, l'entitat local s'ha de posar d'acord amb l'Ajuntament i el pavelló per fixar les dates de les competicions. Un bon començament per una entitat que tot just fa un mes que ha iniciat els entrenaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.