Sant Cugat s'omplirà de karateques


  • Comparteix:

Cartell del II Torneig Cuitat de Sant Cugat

Cartell del II Torneig Cuitat de Sant Cugat

El Club Karate Sant Cugat celebra diumenge al matí la segona edició del seu torneig. S'espera que competeixin 180 karateques que gaudiran del que, segons l'organització, ha de ser una festa d'aquest esport.

Tot és a punt perquè diumenge a dos quarts de deu del matí (09:30) es doni el tret de sortida del II Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat. Un torneig que comptarà amb 180 competidors, 20 més que l'any passat, dels que una cinquantena seran del club local. Un torneig d'alt nivell que té un objectiu clar. Convertir la cita en una festa. Escoltem el Director del club Salva Álvarez en declaracions a Cugat.cat.


Salva Álvarez

És l'aniversari del club i tenim molta canalla. Volem que sigui com una festa


Un altre novetat és que el torneig deixa Valldoreix i es trasllada al Pav-3 de la Rambla del Celler. Un torneig que vol promocionar el Kata, la part més artística del karate. A la cita, hi assisteixen els clubs de referència del panorama català, Montornés, Francàs i Santboiana, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.