Falta aire


  • Comparteix:

Salvador Àlvarez, director tècnic Club Karate Sant Cugat

Salvador Àlvarez, director tècnic Club Karate Sant Cugat

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, lamenta la falta de ventilació existent a la sala blava del PAV-3 on s'entrenen més de 130 esportistes. Segons Àlvarez, la Regidoria d'Esports és conscient del problema, però argumenta problemes econòmics per paliar la deficiència a la instal·lació.

Posar aire condicionat. Aquesta és la solució que podria paliar la falta de ventilació existent a la sala blava del PAV-3 segons el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez.

Salvador Àlvarez

Tenim un problema urgent de ventilació


En clau social, l'entitat santcugatenca ha acordat amb el CAR realitzar un entrenament trimestral en aquesta instal·lació. L'altre gran objectiu és obrir el club a les escoles i per aquest motiu el club ha passat a formar part del pla de dinamització educativa de l'Ajuntament.

En clau esportiva, els karateques santcugatencs disputen el Campionat de Catalunya cadet i júnior aquest cap de setmana. Una bona oportunitat per veure el nivell d'aquests joves esportistes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest dissabte 22 de Novembre es celebra el Campionat de Catalunya de Karate categories cadet i junior com be diu aquesta noticia. La selecció del CKSC per aquest Campionat Oficial és: - Maria Nuñez - Marc Guirado - Jonathan McClellan - Pablo Fonte - Felix Mason - Adrià Sarasibar - Albert Martinez Molta sort a tots!!! Dia: Dissabte 22-11-08 Hora:15 hores entrada competidors, 15.30h. inici competició. Lloc: Pavelló Municipal de Vilanova Ronda Ibèrica s/n - Vilanova i la Geltrú SALA BLAVA AMB CLIMATITZADOR JA!!!

CKSC. Enviat el 20/nov/08


los practicantes de Thai chi tenemos el mismo problema

tai chi. Enviat el 20/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.