Salvador Àlvarez: 'L'objectiu és aconseguir algun primer lloc'


  • Comparteix:

Albert Staromiejski, un dels favorits al podi

Albert Staromiejski, un dels favorits al podi

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) buscarà el podi al Campionat de Catalunya cadet, júnior i sub-21, que es disputa diumenge a Vilanova i la Geltrú. Una selecció de vuit karateques del club santcugatenc tindrà l'oportunitat de lluitar per superar els tres podis aconseguits l'any passat.

Els karateques escollits són: Albert Staromiejski, Víctor Celdran, Laura Tarazona i Simona Della, en categoria cadet, Marc Guirado, Jonathan McClellan i Marcelo Yocupoma, en categoria júnior, i Maria Núñez en sub-21.

L'any passat els santcugatencs van aconseguir tres podis: dos segons llocs i un tercer. L'objectiu d'enguany serà superar-ho i arribar al primer lloc. El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, es mostra plenament confiat en les possibilitats del grup que ha escollit com a sensei.

Salvador Àlvarez

Espero igualar els resultats de l'any passat i millorar-los. El nostre objectius és aconseguir campions de Catalunya.



Diumenge, a les nou del matí, tindrà lloc el Campionat de Catalunya de Karate cadet, júnior i sub-21, organitzat per la Federació Catalana de Karate i que dóna accés al Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.