El CKSC contra la violència de gènere


  • Comparteix:

La classe començarà a les nou de la nit

La classe començarà a les nou de la nit

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) organitza aquesta nit a partir de les nou una classe de defensa personal femenina a la Sala d'Arts Marcials. Un acte enmarcat dins del Dia internacional contra la violència de gènere.

La classe està orientada a donar consells a la població femenina de com afrontar la violència de gènere tant física com psicologicament. EL CKSC espera la participació d'una cinquantena de persones, la majoria noies del club, però també del Club Jiu-jitsu Sant Cugat i de l'escola Gerbert d'Orlhac.

Aquesta és la primera vegada que el CKSC organitza una classe de defensa personal femenina i ho fa amb motiu de la celebració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, explica en què consistirà aquesta classe.

Salvador Álvarez

Treballarem tant aspectes físics com psicològics. Comentarem molts temes a nivell de com reaccionar davant d'una persona que té molts símptomes d'agressivitat.





L'acte començarà a les nou de la nit a la Sala d'Arts Marcials i està previst que duri unes dues hores. Tothom que vulgui es pot apuntar fins moments abans de començar la classe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.