Cinc podis però cap primer lloc


  • Comparteix:

Alguns dels karateques santcugatencs que han pogut pujar al podi

Alguns dels karateques santcugatencs que han pogut pujar al podi

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) obté cinc podis en el XI Torneig Social de Terrassa, uns resultats que el director esportiu de l'entitat, Salvador Álvarez, ha qualificat de 'modestos'. Els karateques santcugatencs, que han aprofitat aquesta competició per preparar el Campionat de Catalunya, no han pogut ocupar la primera posició en cap de les quatre categories en les que participaven.

Quatre tercers, un segon però cap primer lloc. Aquest ha estat el balanç dels karateques santcugatencs al XI Torneig Social de Terrassa, exclusivament en categoria kumite, uns resultats que no han deixat del tot satisfet el seu director esportiu, Salvador Álvarez. A la categoria infantil, una baixa ha provocat que l'equip només pogués comptar amb dos karateques, fet que ha malmès les seves possibilitats i no els ha permès arribar a podi. El conjunt que participava a categoria cadet ha perdut la final i s'ha hagut de conformar amb el segon lloc i la tripleta juvenil ha acabat en tercera posició. A la categoria júnior, on es participava de forma individual, el Club Karate Sant Cugat ha aconseguit tres tercers llocs mitjançant Laura Tarazona, Helena Vidal i Marcelo Yocupoma.

El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, ha afirmat que, malgrat estar content pels podis obtinguts, l'objectiu era ocupar un primer lloc.

Salvador Álvarez

Hauríem de fer autocrítica, que és que hauríem de començar a assolir primeres places.





Aconseguir aquestes primeres posicions és més important ara que falten pocs mesos per que arribi el Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.