No superen la primera ronda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Els karateques santcugatencs Albert Staromiejski i Jonathan McClellan no passen de primera ronda en la seva participació amb la selecció catalana en el Campionat d'Espanya de karate per autonomies en categories cadet, junior i sub-21 que s'ha disputat a Santiago de Compostela. Tot i la discreta actuació, el seu sensei i director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, està molt satisfet de la participació dels seus alumnes amb la selecció catalana.

Els dos santcugatencs debutaven en un campionat d'Espanya i han hagut de competir contra karateques de molt nivell. És per això que la seva eliminació a primera ronda no s'ha de prendre com un fracàs, sinó com una experiència positiva.
Ho explica a Cugat.cat el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

Estem molt contents per l'experiència i pel nivell. Hem vist que tot i no passar de primera ronda, no estem tant lluny del nivell de la resta.



En categoria cadet, Albert Staromiejski ha participat en les modalitats de kata i kumite de menys de 54 kilograms. Pel que fa a Jonathan McClellan, el santcugatenc ha participat en la modalitat de kumite de menys de 61 kilograms.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.