Álvarez: 'Staromiejski és el millor karateca que tenim actualment al club'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, ha destacat la bona actuació dels karateques de l'entitat al Torneig de Montornés, en què Albert Staromiejski ha aconseguit el tercer lloc. Álvarez ha qualificat Staromiejski com a l'integrant més en forma del club i ha avançat els primers detalls de Torneig de Karate de Festa Major, que tindrà lloc el 2 de juliol.

12 karateques locals han participat al Torneig de Montornès aquest cap de setmana, on s'han enfrontat amb alguns dels millors especialistes a nivell català. El millor resultat ha estat per a Albert Staromiejski, que ha pujat al tercer graó del podi en categoria cadet. El seu sensei, Salvador Álvarez, creu que l'actuació d'Staromiejski a Montornés té molt de mèrit.

Salvador Álvarez

Ha estat molt difícil aconseguir el tercer lloc. Ara mateix, l'Albert Staromiejski és el millor karateca que tenim al club.



Álvarez també està content amb el paper dels altres integrants del club, qui, tot i no haver pujat al podi, assegura que han ofert una molt bona imatge.

L'última cita de la temporada del Club Karate Sant Cugat serà el 2 de juliol, quan tindrà lloc el Torneig de Karate de Festa Major al Pav-2 de la rambla del Celler. Serà l'acte de cloenda de la temporada i segons Salvador Álvarez servirà per veure el nivell dels diferents karateques del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.