Álvarez: 'El campus és una fàbrica de campions'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu Font:karate.cat

Imatge d'arxiu Font:karate.cat

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat (CKSC), Salvador Álvarez, argumenta que el campus del club 'és una fàbrica de campions' perquè permet a tots els assistents millorar les seves aptituds. L'entitat ha posat el punt final al campus aquest diumenge amb la participació d'una quinzena de karatekes.

Una quinzena de karatekes han compartit coneixements i han perfeccionat la tècnica en el campus que durant tres dies organitza el CKSC. En un ambient familiar, els assistents han pogut continuar practicant i entrenant. Per aquest motiu, El director tècnic del club, Salvador Álvarez, assegura que el campus és una fàbrica de campions.

Salvador Álvarez

El campus és una fàbrica de campions en el sentit que serveix per a que les persones puguin millorar i reforçar els seus coneixements.





El campus s'ha dut a terme a Mas Serinyà, a la localitat gironina de Campllong des de divendres passat. Amb aquesta estada es posa el punt final a la temporada fins al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.