El CKSC aconsegueix vuit podis en un Ciutat de Sant Cugat que obté el seu rècord de participants


  • Comparteix:

Imatge dels karateques escalfant

Imatge dels karateques escalfant

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) suma vuit podis, dos primers llocs, dos segons i quatre tercers en el 6è torneig Ciutat de Sant Cugat en modalitat de kata. A més, el torneig ha aconseguit un total de 575 participants, el màxim de totes les edicions, en un pav-3 de la rambla del Celler pel qual han passat durant tot el matí de dissabte un miler de persones. Mira el reportatge a Cugat tv

Dels gairebé 600 participants, una quarta part han estat de les cinc escoles santcugatenques i el Club Karate Sant Cugat. Els nostres karateques han aconseguit pujar fins en vuit ocasions al podi, sent vencedors Ariel Mújica en categoria sènior masculina i Laura Tarazona en sènior femenina. En segona posició s'han classificat el cadet Albert Staromiejski i l'aleví B Sergi Llorente. I finalment en tercer lloc han acabat en categoria sènior Marc Mercer i Elena Staromiejski, en categoria infantil B Òscar Martorell i en juvenil A Daniela Gómez.

Uns grans resultats en un torneig amb un gran nivell, tal com comenta la coordinadora del Ciutat de Sant Cugat, Lourdes Llorente.

Lourdes Llorente

Estem molt contents pels vuit podis en un torneig amb un nivell molt elevat. Alguns amb competit amb la selecció catalana i espanyola.





A més de la competició en les diferents categories, s'ha fet una exhibició d'aikido a càrrec del mestre Isamu Irano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.