Setmana Santa farcida d'activitat per al Club Karate Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Karate Sant Cugat organitza per Setmana Santa el Campus de Primavera 'Karate i Natura' i l'Escola de Primavera 2012. El Campus es farà a Vilobí d'Onyar entre els dies 6 i 8 d'abril i el Casal la primera setmana del mateix mes.

El Club Karate Sant Cugat durà a terme per les vacances de Setmana Santa dues activitats per als karateques de la ciutat. El tradicional Campus a Vilobí d'Onyar es farà del dia 6 al 8 d'abril i les activitats aniran programades a l'aire lliure. Per la seva banda, l'Escola de Primavera és farà la primera setmana d'abril al pav3 de la Rambla del Celler i combinarà les activitats d'iniciació amb les de tecnificació. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, explica en què consistirà aquesta primera edició de l'Escola de Primavera.

Salvador Àlvarez

Hi haurà un casal de matí i tarda en què es treballaran els aspectes de tecnificació del karate i combats. A més tindrem servei de menjador per als karateques.


Tant al Campus com a l'Escola de Primavera s'hi espera la participació de 15 karateques per a cada activitat i la franja d'edat dels participants ha d'anar dels 6 als 17 anys i està destinat tant a karateques santcugatencs com a esportistes de fora de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.