Un total de 21 karateques del Club Karate Sant Cugat competiran en el Campionat de Catalunya de Karate Gojo Ryu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 14a edició del Campionat de Catalunya de Karate Gojo Ryu comptarà amb la participació de 21 karateques del Club Karate Sant Cugat. L'entitat santcugatenca, que ja és un clàssic en aquesta competició, espera que molts d'aquests karateques estiguin a dalt de tot en el podi. Albert Staromiejski, Óscar Martorell, Marcelo Yacupoma o Jael Garcia entre d'altres, són alguns dels favorits. La prova se celebra aquest dissabte al pavelló Poliesportiu Municipal de Cerdanyola a partir de les nou del matí.

Arriba un clàssic en el calendari karateka, el Campionat de Catalunya de Karate Gojo Ryu. Com és habitual, el Club Karate Sant Cugat hi participa amb la intenció de competir al màxim. El torneig està dividit en sis categories, aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior. Totes elles competiran en la modalitat de kumite i kata, tret dels alevins que només ho faran en modalitat de kata. I és que fins a 21 karateques del club santcugatenc competiran per estar el més a dalt possible. El cadet Albert Staromiejski és el gran favorit, ja que més d'una vegada ha aconseguit fer doblet en kata i kumite, i des del 2007 que sempre ha finalitzat entre els tres primers en aquesta competició. L'infantil Óscar Martorell és una altre candidat a les primeres places, ja que sempre que hi ha participat ha fet podi. Pel que fa als sèniors, Marcelo Yacupoma és la referència i d'entre els més petits, dos noms. La de l'aleví Jael Garcia, que és tercera de Catalunya, i el de Sergi Llorente, que ha estat campió a Sant Cugat.

El director tècnic de l'escola del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, confia en millorar els resultats aconseguits l'edició anterior.

Salvador Álvarez

L'objectiu és que els que van quedar tercers millorin la posició i els que van guanyar intentin repetir l'acutació.




La 14a edició del Campionat de Catalunya de Karate Goju Ryu es disputa aquest dissabte a partir de les nou del matí al pavelló Poliesportiu Municipal de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.