Una temporada per l'oblit


  • Comparteix:

El Krofbal Club Sant Cugat ha caigut derrotat per 16 a 10, en l'ultim partit de la Primera Divisió davant el Cerdanyola. Tot i acabar la lliga amb tots els partits perduts, al final de la temporada s'ha vist reflexat una millora del joc santcugatenc.

Tot i que els santcugatencs van plantar cara durant tot l'enfrontament, es van veure superats per la falta d'experiència, conseqüentment, els blaus van anar cedint terreny davant els cerdanyolencs. El jugador santcugatenc Nico Luitien, va fer el primer gol visitant responent a les dos primeres cistelles locals. Del 2 a 1 es va passar seguidament al 5 a 1 i finalment s'acabava la primera part amb 9 a 6.

A la segona part, els cerdanyolencs van anar ampliant diferències i l'escletxa s'anava fent cada cop més àmplia. Tot i l'eforç de santcugatencs com Luitien i Aloma el marcador sentenciava el partit en el 14 a 8. D'aquest punt en andavant els santcugatencs només van poder mantenir el tipus i evitar que la diferència fos major. Resultat final de 16 a 10. Els santcugatencs no han guanyat un sol partit en tota la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.