El Teatre-Auditori acollirà la Gala dels Campions de la Federació Motociclista


  • Comparteix:

Sant Cugat torna a ser el lloc escollit per celebrar la Gala de Campions 2015 de la RFME / Font: RFME

Sant Cugat torna a ser el lloc escollit per celebrar la Gala de Campions 2015 de la RFME / Font: RFME

El Teatre-Auditori acollirà el 19 de desembre la Gala de Campions 2015 de la Federació Motociclista Espanyola. A l'acte es retrà homenatge als pilots que han quedat entre els tres primers classificats de totes les categories dels campionats, copes i trofeus d'Espanya d'aquesta temporada. També es reconeixeran els pilots espanyols que competeixen a àmbit internacional i que han acabat en posicions altes de competicions de la Federació Internacional (FIM) i a la FIM Europa.

La ciutat de Sant Cugat es vestirà de gala per retre homenatge als millors pilots de l'Estat espanyol de la temporada 2015. Entre els assistents, hi haurà esportistes de referència en les disciplines del motor com Jaume Betriu, José Antonio Butrón, Toni Bou, Sandra Gómez i Gabriela Seisdedos.

La Reial Federació Motocociclista Espanyola aprofitarà l'acte per atorgar reconeixements especials a diferents personalitats del món del motor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.