Infante, a punt per l'Estatal


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Marcos Infante participa dissabte al Campionat d'Espanya de ral·lis, que se celebra a la Costa Brava. Infante ocupa la novena posició a falta de dues proves per acabar la competició.

En un escenari mític de l'automobilisme català com és el ral·li Costa Brava, el pilot de l'A fondo Racing Team espera poder estar el més amunt possible. I això tenint en compte que la prova no arriba en el millor moment ja que el fins ara copilot Marc Sauleda ha estat substituït per Àlex Garcia, cosa que sempre requereix un cert temps d'adaptació. Infante creu que malgrat això aconseguirà treure un bon resultat.

Marcos Infante

El més important és connectar amb ell, però estic segur que tot anirà molt bé


Aquest Campionat d'Espanya però, és també una prova puntuable pel Campionat de Catalunya, on Infante també participa. Quan resten dues proves per a la conclusió d'aquest català, Infante és novè a la general amb 30 punts, els mateixos que el quart classificat. Costa Brava i els 2000 viratges de Manresa són les dues proves que han de decidir el campió de Catalunya.
De cara a l'any vinent, Infante es marca com a un dels objectius, poder participar en una prova del mundial de ral·lis, al Catalunya Costa Brava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.