Cebrián apunta al podi a l'Aragó


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc David Cebrián participa aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Karts. Aquesta segona i última prova de l'Estatal es disputa a la Ciudad del Motor d'Alcañiz.

Un cop aconseguit el Campionat de Catalunya de Fórmula Karts en 125 centímetres cúbics, ara és l'hora de pujar el llistó. L'objectiu de cara a l'Aragó és estar entre els deu primers classificats de la general, que són els que reben la llicència per poder competir internacionalment l'any vinent. Cal tenir en compte que aquesta és la segona prova d'aquest Campionat d'Espanya, i que és la suma de les dues proves la que determina la classificació final. Malauradament, la primera prova no va anar gaire bé per al pilot local i ara ha d'obtenir un bon resultat si vol acabar entre els deu primers. Amb la promesa de bon material per a la configuració del kart per part de l'equip, Cebrián es mostra ambiciós i apunta al podi a l'Aragó.

David Cebrián

L'objectiur és ser al pòdium en les dues mànegues, per així poder estar entre els deu primers


Fins ara el jove talent ha disputat dues curses a la Ciudad del Motor d'Alcañiz, amb un triomf i un abandonament. Les sensacions però, són bones i el santcugatenc es troba molt a gust en aquest circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.