Xaus vol tornar al podi al circuit d'Assen


  • Comparteix:

El circuit d'Assen acull la gran caravana de Superbikes

El circuit d'Assen acull la gran caravana de Superbikes

El pilot santcugatenc Ruben Xaus afronta aquest cap de setmana la quarta cita del Mundial de Superbikes al circuit holandès d'Assen. Xaus, que no va baixar de la quarta plaça en les dues primeres cites va afluixar el ritme a València. Tot i això, és cinquè a la general amb 68 punts, a quatre de Carles Checa i Troy Corser, quart i tercer respectivament.

Xaus arriba a Holanda amb ganes de demostrar que la discreta actuació a València no és més que un mal cap de setmana. El de Ducati vol demostrar que pot estar amb els millors en un circuit que es pot adaptar bé a les seves característiques. L'any passat, el santcugatenc va pujar al podi a la primera cursa amb una tercera posició. A la segona, va haver de retirar-se. Tot i això, aquest any la Ducati de l'equip Sterilgarda funciona millor i s'espera més. De fet, Xaus creu que està preparat per guanyar.


Ruben Xaus

Espero guanyar curses, em sento fort


Dissabte a les quatre de la tarda es disputa la Superpole. Diumenge, al punt horari del migdia, la primera cursa. I a dos quarts de quatre la segona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.