Campos acusa al seu company de perdre el campionat


  • Comparteix:

Dani Campos perd el campionat de Fórmula 3 Italiana a causa del seu company d'equip

Dani Campos perd el campionat de Fórmula 3 Italiana a causa del seu company d'equip

El pilot santcugatenc, Dani Campos, culpa el seu company d'escuderia, Francesco Castellacci, de perdre el campionat de Fórmula 3 Italiana. Campos abandona la cursa a causa d'una topada amb Castellacci. El santcugatenc finalitza el mundial en cinquena posició i valora la temporada com una decepció a causa d'aquesta última prova.

Campos perd la possibilitat de guanyar el campionat de Fórmula 3 Italiana a causa del seu company d'equip que el va fer fora a la primera corba de la cursa d'aquest cap de setmana celebrada a Monza. El pilot santcugatenc finalitza el campionat cinquè, una posició discreta per a Campos que arribava a l'última prova del campionat com a segon classificat.

El pilot de Fórmula 3 Italiana, Dani Campos, es mostra decebut ja que perd el mundial a causa del seu company d'equip i la possibilitat de pilotar un Fórmula 1.

Dani Campos

Hi havia la possibilitat de pilotar un Fórmula 1, i el meu objectiu era guanyar el campionat, però el meu company d'equip hem va fer fora de la cursa.



Campos no sap que farà la propera temporada, i està a l'expectativa de si continuarà en el programa de joves pilots del Circuit de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.