Xaus enceta una nova etapa a Phillip Island


  • Comparteix:

Xaus amb la seva nova moto 
(www.worldsbk.com)

Xaus amb la seva nova moto (www.worldsbk.com)

El pilot santcugatenc de Superbikes, Rubèn Xaus, inicia diumenge la seva 10a temporada a la categoria. Xaus començarà aquest nou Mundial al circuit australià de Phillip Island i ho farà estrenant oficialment la seva nova moto de l'equip Castrol Honda.

El binomi Castrol Honda torna als paddocks del Mundial de Superbikes. Diumenge, els pilots de l'equip, Jonathan Rea i Rubèn Xaus, intentaran retornar l'escuderia a la glòria que ja ha tocat en tres ocasions en el passat.

Aquesta serà la 10a temporada de Xaus a Superbikes, competició en què ha aconseguit 35 podis i 11 victòries. Després de córrer les dues últimes campanyes amb BMW sense cap podi, el santcugatenc iniciarà un nou Mundial amb l'equip Castrol Honda, amb l'esperança de recuperar la seva millor versió i millorar la 15a posició final de l'any passat.

Xaus, de 33 anys, lluirà els dorsal número 111 i tindrà com a company d'equip el britànic Jonathan Rea, de 24 anys, quart al Mundial del 2010 i un dels aspirants al títol d'enguany.

Aquest diumenge, a Austràlia, comença una nova etapa en la carrera del santcugatenc Rubèn Xaus, en la què serà la seva cursa 200 al campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.