L'equip de Guim Roda comença el Mundial de Supersport amb cares noves


  • Comparteix:

Broc Parkes amb la seva Kawasaki Ninja ZX-6R
(www.worldsbk.com)

Broc Parkes amb la seva Kawasaki Ninja ZX-6R (www.worldsbk.com)

L'equip de motociclisme Kawasaki Provec Motocard.com, dirigit pel santcugatenc Guim Roda, inicia diumenge la seva participació al Mundial de Supersport. L'australià Broc Parkes i el mallorquí David Salom són els dos nous pilots de l'equip català, que engegarà motors a Phillip Island després d'unes sessions d'entrenament esperançadores a Portimao.

Guim Roda i els seus pilots estan preparats per a l'inici de la competició. Al circuit portuguès de Portimao, David Salom i Broc Parkes han aconseguit el segon i tercer millor temps de les sessions d'entrenaments prèvies a l'inici del Mundial.

Els pilots mallorquí i australià agafen el relleu del barceloní Joan Lascorz i el japonès Katsuaki Fujiwara, un a Superbikes i l'altre fent de pilot de proves a Japó.

Tot i el canvi a la graella, Guim Roda és optimista i ambiciós i confia en poder optar al títol. La primera prova, diumenge a Phillip Island.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.