Xaus: 'Canvio el pilotatge per la direcció esportiva per falta de motivació'


  • Comparteix:

Rubén Xaus canvia el pilotatge per la direcció esportiva

Rubén Xaus canvia el pilotatge per la direcció esportiva

El santcugatenc Rubén Xaus ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que deixa momentàniament el pilotatge per a convertir-se en el nou director esportiu i accionista de l'escuderia italiana Bimota. Xaus destaca la falta de motivació com a factor clau per prendre aquesta decisió.

Rubén Xaus continuarà lligat al món del motor, però des d'un altre punt de vista. Xaus deixa el pilotatge momentàniament i explica els motius que l'han dut a prendre aquesta decisió.

Rubén Xaus

La falta de motivació i de seguretat han estat clau per prendre aquesta decisió. Ara sóc director esportiu i formo part de l'empresa.



Xaus serà el director esportiu de l'escuderia italiana i serà l'encarregat de supervisar el prototip de motocicleta HD4 2012 que participarà al campionat italià. Segons Xaus aquesta moto també competiria en el mundial de Superbikes de 2013 i ell podria optar a ser el pilot oficial.

Rubén Xaus

Faig una pausa momentània i no descarto ser el pilot oficial de la moto al mundial de Superbikes de 2013.




El santcugatenc també ha parlat de les dues temporades a l'equip Honda en què no ha pogut brillar pels problemes amb la seva moto al mundial de Superbikes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.