Noves fites


  • Comparteix:

El CEI celebrant el títol del 2010

El CEI celebrant el títol del 2010

El president del Club Excursionista Independent (CEI) de Catalunya, Xavier Sans, assegura que l'entitat es marca l'objectiu de repetir el títol de campió de la Copa Catalana de Caminades de Resistència i que aspira a millorar els resultats en les modalitats de regularitat i curses de muntanya. El club, que ha presentat el seu calendari de sortides pel 2011, tornarà a la competició el segon diumenge de març.

Pel que fa a les sortides organitzades pel club, els socis podran gaudir d'onze cites no competitives per tota la geografia catalana. La primera serà una matinal el 16 de gener des de Caldes de Montbui fins a Sant Sebastià de Montmajor. Aquestes sortides mensuals es fan per promocionar el club, que aquest any ja ha superat la barrera dels 100 socis.

El calendari competitiu arrenca el 13 de març amb l'inici de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, el principal objectiu del club. Tot i això, el president de l'entitat, Xavier Sans, assegura que aquesta temporada seran ambiciosos i intentaran destacar també en altres modalitats.

Xavier Sans

Aquest any intentarem repetir títol i aconseguir-ne d'altres.




El CEI-Catalunya va ser el campió absolut de la Copa Catalana de Resistència al 2010, amb 19 campions individuals. A més, dos excursionistes més del club van aconseguir el títol individual a la copa de Regularitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.