Erika Villaécija signa avui, amb aigües obertes, la seva quarta participació als Jocs i lluita el primer metall


  • Comparteix:

Villaécija, amb el seu entrenador a la platja de Copacabana / Foto: Kiko Hervás

Villaécija, amb el seu entrenador a la platja de Copacabana / Foto: Kiko Hervás

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija s'acaba de convertir avui en la nedadora catalana amb més participacions als Jocs Olímpics, amb un total de quatre. L'esportista ha iniciat, a les dues de la tarda, la competició en aigües obertes a la platja Fort Copacabana. La prova ha començat sense problemes després que la plataforma des d'on es fa la sortida quedés malmesa dissabte passat per la marea.

La santcugatenca va aconseguir la plaça després de quedar catorzena a la prova de classificació a la ciutat de Setúbal el juny passat en la competició de 10 quilòmetres en aigües obertes.

Villaécija va assegurar al programa 'Vermells i negres' que l'objectiu és aconseguir 'sí o sí' una medalla i que es veu molt més preparada que en l'edició anterior, on va quedar vuitena.

Erika Villaécija

L'objectiu és sí o sí la medalla. Crec que has de lluitar per això. Sé quins errors tinc, i les competicions d'enguany m'han servit per saber què he de fer a Rio.


Després d'Atenes, Pequin i Londres, la nedadora del Club Natació Sabadell busca puja per primera vegada al podi d'unes Olimpíades. Als últims jocs va alternar els 800 metres amb aigües obertes, on va obtenir la setena plaça. Ara, la nedadora resident al CAR Sant Cugat lluitarà el metall.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.