Bronze per a Villaécija


  • Comparteix:

La nedadora del CAR aconsegueix el bronze en els Europeus de Budapest

La nedadora del CAR aconsegueix el bronze en els Europeus de Budapest

La nedadora del Car de Sant Cugat, Erika Villaécija, aconsegueix la medalla de bronze en la prova de 1500 metres lliures en els Europeus de Budapest. Villaécija ja es va perfilar a les semifinals com una de les rivals a batre després de fer el segon millor temps. La del CAR suma sis medalles i quatre europeus en el podi, fet que la converteix en la millor espanyola en un Europeu.

Bon paper de la catalana Eirka Villaécija en els Europeus de Budapest després de ser finalista en els 800 metres lliures i aconseguir aquest dissabte la medalla de bronze en la final dels 1500 lliures. La catalana va protagonitzar una gran cursa amb un temps de 16 minuts, 5 segons i 8 centèssimes.

Pel que fa a la prova, Villaécija va trencar la cursa quan només s'havien nedat 400 metres escapant-se amb les altres dos guanyadores.

Amb aquesta medalla la del CAR es converteix en la millor espanyola en aquest torneig amb quatre europeus pujant al podi i sis medalles.

La catalana a posat punt i final als Europeus de Budapest amb un setè lloc a la final dels 400 metres lliures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.